« Atgal

▶▶ Durniukai

Karštas patiekalas

Įvertinti Pridėti prie mėgstamiausių

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

50 min.
(4)
Trukmė
Sudėtingumas
4 Įvertinimas
Lietuviški receptai: Durniukai
Spausdinti Persiųsti

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

Paruošimo instrukcija

Gaminimo laikas: 50 min.

Virtinukai iš cepelinų masės likučių vadinami durniukais. Jie patiekiami su varškės padažu.

Sutarkuojame bulves.

Sukrečiame į marlę ir nukošiame skystį.

Sumaišome su virtomis bulvėmis, pasūdome.

Formuojame durniukus ir dedame į verdantį vandenį.

Verdame apie 10 minučių.