« Atgal

Durniukai

Karštas patiekalas

Įvertinti Pridėti prie mėgstamiausių

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

50 min.
(2)
Trukmė
Sudėtingumas
2 Įvertinimas
Lietuviški receptai: Durniukai
Spausdinti Persiųsti

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

Paruošimo instrukcija

Gaminimo laikas: 50 min.

Virtinukai iš cepelinų masės likučių vadinami durniukais. Jie patiekiami su varškės padažu.

Sutarkuojame bulves.

Sukrečiame į marlę ir nukošiame skystį.

Sumaišome su virtomis bulvėmis, pasūdome.

Formuojame durniukus ir dedame į verdantį vandenį.

Verdame apie 10 minučių.