« Atgal

Dorados su bulvytėmis ir mėlynaisiais svogūnais

Karštas patiekalas

Įvertinti Pridėti prie mėgstamiausių

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

30 min.
(0)
Trukmė
Sudėtingumas
0 Įvertinimas
Dorados su bulvytėmis ir mėlynaisiais svogūnais
Spausdinti Persiųsti

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

Paruošimo instrukcija

Gaminimo laikas: 30 min.

1. Įpjaukite nuplautų ir popieriniu rankšluosčiu nusausintų doradų viršutinėje odos dalyje po kelis ruoželius.
2. Sumaišykite alyvuogių aliejų bei citrinų sultis. Gautu padažu apšlakstykite doradas ir gausiai jas įtrinkite žuvies prieskoniais.
3. Nuplaukite mažas bulvytes, o nuluptus mėlynuosius svogūnus supjaustykite skiltelėmis. Viską pagardinkite alyvuogių aliejumi, druska, raudonėliais bei čiobreliais.
4. Į kepimo skardą dėkite paruoštas daržoves, o ant viršaus – doradas. Pagardinkite šviežiomis čiobrelių šakelėmis.
5. Dėkite kepti į 180 laipsnių orkaitę 15–20 min.

-

LIDL savaitės pasiūlymai čia...