« Atgal

Balandėliai

Karštas patiekalas

Įvertinti Pridėti prie mėgstamiausių

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

90 min.
(0)
Trukmė
Sudėtingumas
0 Įvertinimas
Lietuviški receptai: balandėliai
Spausdinti Persiųsti

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

Paruošimo instrukcija

Paruošimo laikas: 30 min.
Gaminimo laikas: 90 min.

Kopūstą apverdame, nuimame lapus.

Virtus ryžius sumaišome su faršu. Įmušame kiaušinį, paskaniname druska ir pipirais.

Formuojame balandėlius: įsukame faršą į kopūsto lapus. Į puodą pilame aliejaus. Dedame supjaustytus svogūnus, pomidorus, morkas, pilame pomidorų padažo ir išdėliojame balandėlius. Dedame lauro lapą, kvapiųjų pipirų ir užpilame vandens, kad šiek tiek apsemtų puodo turinį.

Uždengiame ir troškiname apie 30 minučių.

Patiekiame su troškintomis daržovėmis ir grietine.