« Atgal

Ančių kojelės su apelsininiu padažu ir kopūstais

Kepsniai

Įvertinti Pridėti prie mėgstamiausių

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

120 min.
(1)
Trukmė
Sudėtingumas
1 Įvertinimas
Ančių kojelės su apelsininiu padazu ir kopustais
Spausdinti Persiųsti

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

Paruošimo instrukcija

Gaminimo laikas: 120 min.

Ančių kojelių receptas

1.    Ančių kojeles apibarstome druska ir pipirais.
2.    Įkaitiname keptuvę ir dedame kojeles odele žemyn. Apskrudiname apie 10 minučių ir atidedame.
3.    Antienos riebaluose pakepiname smulkintą morką, svogūną ir česnaką apie 5 minutes.
4.    Prie daržovių pilame sultinį, beriame pipirus, laurų lapus, čiobrelius ir petražoles.
5.    Kai viskas užverda, sudedame apkeptas ančių kojeles odele į viršų, uždengiame dangtį ir troškiname 1 valandą.
6.    Iš puodo išimame kojeles ir pašaliname susidariusius riebalus. Supilame actą, įtarkuojame apelsino odelę, įspaudžiame jo sultis. Uždengiame ir verdame padažą apie 15 minučių. Po 15 minučių į padažą įmaišome sviestą.  
7.    Ančių kojeles patiekiame su apelsininiu padažu apibarstę šviežiomis petražolėmis.

Garnyro receptas

1.    Kopūstus supjaustome plonomis juostelėmis, svogūną ir česnakus susmulkiname, obuolį supjaustome kubeliais, vynuoges – perpus. 
2.    Į kepimo indą dedame visus ingredientus, pakaitiname ant viryklės 10 minučių, kol viskas užverda. 
3.    Perkeliame indą į orkaitę ir kepame 150 laipsnių orkaitėje 2 valandas. Kas 20 minučių pamaišome.

- - - - -

Atualios LIDL akcijos ir pasiūlymai >