« Atgal

Ananasas, įdarytas ant grotelių kepta grotelių vištiena, kamambero sūriu ir persimonais

Grilis

Įvertinti Pridėti prie mėgstamiausių

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

60 min.
(0)
Trukmė
Sudėtingumas
0 Įvertinimas
Ananasas, įdarytas ant grotelių kepta grotelių vištiena, kamambero sūriu ir persimonais
Spausdinti Persiųsti

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

Paruošimo instrukcija

Gaminimo laikas: 60 min.

Nupjaukite ananaso viršūnėlę, išpjaukite minkštimą, palikite storesnes sieneles.

Apvyniokite ananasą folija ir dėkite ant žarijų, kad apkeptų. Vištienos kepsnius iškepkite kepsninėje, kad įgautų švelnų dūmo skonį. Ant silikoninio kilimėlio  arba keptuvėje, grilyje, ant sviesto apkepinkite supjaustytą česnaką, pievagrybius, porą. Iškeptą vištieną supjaustykite plonomis juostelėmis ir dėkite į keptuvę su apkeptais pievagrybiais, juostelėmis supjaustytu ananasu, persimonu ir 1 vnt. kamambero sūrio. Pagardinkite grietinėle ir azijietišku padažu su paprikomis ir ananasais. Lengvai pakepinkite ir sudėkite į ananasą. Ant viršaus uždėkite ananaso viršūnėlę ir sutvirtinkite mediniais iešmeliais. Dėkite į kepsninę ir kepkite apie 15 min. Likusį kamambero sūrį pakepinkite ant grotelių. Iškeptą įdarytą ananasą dėkite į lėkštę šalia kepto kamambero, paskaninto uogiene. Papuoškite persimono skiltelėmis ir kalendromis.

- - -

„Grilio kovų” 2020 seriją kurioje buvo gaminamas šis patiekalas, galite peržiūrėti LIDL „Youtube” kanale paspaudę čia.